Phone

06 26170739

Email

info@metameertherapie.nl

Opening Hours

Ma-vr: 8.30-17.00

Even een moment voor je zelf. Genieten van een ontspannende massage! Metameer therapie biedt voor verschillende wensen diverse massagemogelijkheden.

Sportmassage

Houd je van een stevige aanpak dan is een sportmassage, een stevige diepe massagevorm waarbij vooral spieren met eventueel aanwezige spierknopen gemasseerd  worden, uitermate geschikt. 

Zwangerschapsmassage

Een lichte massagevorm met minder druk en een comfortabele lighouding, wel zo prettig en heerlijk ontspannend. 
Net bevallen? Wellicht is een postnatale massage iets voor jou. Hier kun je je zwaar belastte gebieden zoals de nek en schouders laten masseren.

Massage bij kanker

Tijdens de behandelingen bij kanker wordt je veel aangeraakt. Er worden medische handelingen verricht, noodzakelijk maar vaak niet prettig. Massage bij kanker is even geen behandeling; een zachte aanraking, met volle aandacht voor jouw lichaam.

Welnessmassage

Wel even toe aan een ontspanningsmoment voor jezelf? Bij een wellness massage wordt naast de spieren vooral ook de huid gemasseerd.

Voetreflex massage

Misschien geeft een massage van je voeten je de vorm van ontspanning die je nodig hebt, dan kun je voor een voetreflex massage kiezen.

Shiatsu

Word je een beetje kriebelig van een voetreflex massage, dan past een Shiatsu behandeling, waarbij op verschillende plaatsen een stevige druk wordt gegeven misschien beter bij je.

Bindweefselmassage

Reflexmassage- vorm door middel van vingerstreken op de huid, aanhaakstreken op spierranden en peesbanden of duimdrukkingen en huidrollen. Bindweefselmassage is gericht op het herstellen van de balans van het vegetatieve zenuwstelsel.

Manuele lymfedrainage

Zachte massagevorm van je huid en onderhuids weefsel waarin zich o.a. sensoren van het zenuwstelsel bevinden. De lichte massagedruk en rustige bewegingsvormen prikkelt het zenuwstelsel en wordt als zeer ontspannen ervaren. Tevens wordt het lymfesysteem beïnvloed wat een positieve werking heeft op het immuunsysteem en de weerstand verhoogt.

 

Wil je je rug- nek en schouders laten masseren, je hoofd of alleen je benen? Of je gehele lichaam? Bij de intake worden je wensen en eventuele omstandigheden die de massage kunnen beïnvloeden besproken.

Heb je iets te vieren, een bedankje, of gewoon zomaar, verras je trainingsmaatje eens met een sportmassage! Of je zwangere vriendin met een zwangerschapsmassage. Metameer therapie heeft hiervoor een passende kadobon.